Straling - bouwbiologischadvies
76
post-template-default,single,single-post,postid-76,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

24 Jun Straling

… Je wordt nog steeds moe en stijf wakker, je blijft last houden van je hoofdpijn, die gewrichten blijven minder soepel dan je zou willen. Hoe is dat nou mogelijk? New Life University onder-zoekt alles wat te maken heeft met je body, je mind, je spirit en je skills en inspireert mensen met ideeën om het optimale uit deze body, mind, spirit en skills te halen. Alleen een balans in deze vier pijlers geeft je, wat ons betreft, succes in je leven op lange termijn, wat succes voor jou ook moge betekenen.

Onzichtbare effecten
Straling kun je niet zien, maar het is overal om je heen. Het kan schade toebrengen aan je gezondheid terwijl je er niets van merkt. Bij straling denken we aan drie categorieën, namelijk elektrische velden, magnetische velden, hoogfrequente elektromagnetische velden, statische elektriciteit, statische magnetische velden, radio-activiteit en geologische storingen.

De boosdoeners zijn onder andere: “mobiele telefoon”, “blue-tooth headset”, “dect-telefoon”, “W-lan”, “laptop”, “televisie”, “draadloze babyfoon”, “draadloos internet”, “magnetron”, “elektrische wekkerradio (220V)”, “elektrisch verstelbaar bed”, “elektrische deken”, (de meeste) “waterbedden”, “niet geaarde stopcontacten” en om vooral de “UMTS masten” niet te vergeten.

Wat doet straling in je lichaam?
Een groot deel van de stralingsklachten is terug te voeren op de stof melatonine in ons lichaam. Die stof wordt aangemaakt door de epifyse in ons hoofd en vangt de zogenaamde vrij-radicalen op.

Een tekort aan melatonine is van invloed op ons slaapritme en tevens stuurt melatonine het afweersysteem aan. Door een tekort aan melatonine kunnen slaapproblemen, gezondheidsproblemen en depressiviteit ontstaan.

De Duitse bouwbiologie heeft richtlijnen voor slaapplaatsen opgesteld, deze zijn bedoeld om ‘s nachts tijdens de regeneratie fase te herstellen van de overdag opgedane schade. Regenereren wordt dat ook wel genoemd. Je lichaam komt dagelijks in aanraking met straling.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.